De workshops in 2018

* Kruid- en struinwandeling

* 18 augustus

* 1 september

* 13 oktober   vol

* 20 oktober

 Een wandeling die de rijke diverse flora van het unieke Maasheggengebied laat zien én laat proeven. Ga samen met mij wandelen, ontdekken, kijken, proeven en struinen door de weilanden, langs de Maas, door de Maasheggen en in het bos door de Vortumse Bergjes. Pluk, proef en leer over de bijzondere kruiden en planten in het unieke Maasheggengebied.
De wandeling is inclusief: thee en wat lekkers bij ontvangst, een unieke Maasheggentas, pen, vrolijk vormgeven handboekje inclusief recepten, flesje water, 2,5 uur durende wandeling met gids en een Maasheggenwaterijsje op warme dagen of een kopje soep op koude dagen. De wandeling start om 13.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. De kosten bedragen €19,50 per persoon.

 * Plantaardige recepten

In deze workshop worden plantaardige recepten gemaakt en geproefd. Denk aan alternatieven voor kaas, koffie, chocolade mousse, tonijn en mascarpone. Allemaal op plantaardige basis, superlekker en gezond. Er is plek voor 6 personen bij mij thuis en voor grotere groepen wijk ik uit naar De Meerstoel. 

* Moodbords maken

Data volgt in september

Deze workshop verzorg ik samen met Yvonne Cox. Een mood board is een collage of visualisatie van een gevoel of gedachte. In deze creatieve middag staat me-time dan ook centraal. Het letterlijk in beeld brengen wat voor jou echt belangrijk is en waar jij blij van wordt. Tijdens de workshop zal er ook ruimte zijn voor gezonde hapjes & drankjes. Inclusief materiaal, moodbord én wij (vooral Yvonne) zullen de moodbords gaan bespreken, zodat er inzicht en duidelijk ontstaat.

 

Kosten workshops

 * Plantaardige recepten: 35,00

* Moodbords maken: 30,00