* Kruid- en struinwandeling

 Een wandeling die de rijke diverse flora van het unieke Maasheggengebied laat zien én laat proeven. Ga samen met mij wandelen, ontdekken, kijken, proeven en struinen door de weilanden, langs de Maas, door de Maasheggen en in het bos door de Vortumse Bergjes. Pluk, proef en leer over de bijzondere kruiden en planten in het unieke Maasheggengebied.

De wandeling is inclusief: thee en wat lekkers bij ontvangst, een unieke Maasheggentas, pen, vrolijk vormgeven handboekje inclusief recepten, flesje water, 2,5 uur durende wandeling met gids en een Maasheggenwaterijsje op warme dagen of een kopje soep op koude dagen. De wandeling start om 13.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. De kosten bedragen €19,50 per persoon.

 

* Moodbords maken

Deze workshop verzorg ik samen met Yvonne Cox. Een mood board is een collage of visualisatie van een gevoel of gedachte. In deze creatieve middag staat me-time dan ook centraal. Het letterlijk in beeld brengen wat voor jou echt belangrijk is en waar jij blij van wordt. Tijdens de workshop zal er ook ruimte zijn voor gezonde hapjes & drankjes. Inclusief materiaal, moodbord én wij (vooral Yvonne) zullen de moodbords gaan bespreken, zodat er inzicht en duidelijk ontstaat.