Zoals je vast wel weet bestaat gezond eten niet alleen uit droge blaadjes sla en light producten. Het is ook niet de bedoeling dat je altijd trek hebt en je je daardoor slap en futloos voelt. En hoe kunnen nou die zogenaamde ‘slanke’ producten goed voor je zijn met al die E-nummers en chemische stoffen?

De oplossing: gezond, makkelijk en lekker!

puur-en-lekker-eten-collage

Echt gezonde voeding is juist het eten van zoveel mogelijk onbewerkte producten die de natuur ons biedt. Dit geeft je de voedingsstoffen die je nodig hebt om gezond te worden en te blijven. Bewust bezig zijn met gezonde voeding is een hele leuke ontdekkingsreis, maar blijft vaak een uitdaging.

Een druk leven, veel verplichtingen en klein budget kunnen letterlijk roet in het eten gooien! Soms heb je echt geen tijd om een gezonde maaltijd klaar te maken. Daarnaast is het een kunst om gezond te combineren met lekker! En het liefst ook niet te ingewikkeld of tijdrovend.

Maak het jezelf makkelijk!

Al deze bezwaren kun je direct opzij zetten, want gezond èn lekker kan gelukkig heel goed samen. En het is makkelijker dan je denkt! In het kookboek Puur en Lekker Eten hebben 11 Nederlandse food & health bloggers hun favoriete recepten gebundeld. Het resultaat: een prachtig boek met meer dan 100 unieke recepten.

Met dit kookboek hoef je niet meer elke dag dezelfde maaltijden klaar te maken omdat je inspiratie op is. Al deze heerlijke recepten zitten boordevol voedingsstoffen en smaken ook nog eens ontzettend lekker!

Net als ons overtuigd van ons eBook Puur en Lekker Eten? Bestel hem voor  €9,95.

De heerlijkste recepten op een rij

Van soepen, brood en muffins tot taarten, salades en ovenschotels. In dit kookboek staan recepten voor ieder moment van de dag. De gerechten staan snel op tafel, zodat je niet uren in de keuken hoeft te staan.

Wat dacht je van heerlijke quinoa risotto, frisse frambozenijsjes of bijzondere peren citroen muffins met tijm? Alle recepten zijn gemaakt met pure ingrediënten en bevatten geen chemische toevoegingen. Bij ieder recept staat bovendien aangegeven of het vrij van gluten, suiker, vegetarisch of zuivel is. Zo kun je direct zien of iets binnen jouw leefstijl past.

Ontstaan door een unieke samenwerking

Puur en Lekker Eten is zoals gezegd een unieke samenwerking tussen 11 Nederlandse food en health bloggers:

Je krijgt niet alleen onze beste recepten, maar ook een kijkje in 11 heel verschillende keukens. Het was voor ons een ontzettend gave ervaring om onze passie en kennis te bundelen en met je te delen en we hopen dat jij hier net zo veel (eet)plezier aan gaat beleven als wij!

 Wat voor recepten krijg je?

Ontbijt: waaronder smoothies
Lunch: soepen en salades
Diner: voor- en bijgerechten, gevogelte, vis, rund, vegetarisch
Snack: zoet en hartig

Elk recept bevat een mooie kleurenfoto, een duidelijke instructie en een overzichtelijke ingrediëntenlijst. Daarnaast geven handige illustraties in de vorm van vrolijk gekleurde lepeltjes aan of jouw gerecht suikervrij, glutenvrij en/of zuivelvrij is. Tot slot zie je voor elk gerecht voor hoeveel personen dit is.

Heb je een tablet nodig voor dit eBook?

ipad dubbel

Nee! Je krijgt een PDF bestand van ons Puur en Lekker Eten eBook en dat kan je met elke PDF reader op je computer (of tablet) bekijken. Download een gratis Adobe PDF reader hier of de gratis Foxit PDF reader hier.

Ontdek dat gezond eten niet saai of moeilijk hoeft te zijn met dit mooie kookboek.

Bestel ‘m vandaag nog voor maar €9,95! Vul hieronder het bestelformulier in!

    Uw naam (verplicht)

    Uw emailadres (verplicht)

    Welk eBook wilt u bestellen? (verplicht)

    Uw bankrekeningnummer (optioneel)

    Opmerkingen