Er is een e-book verschenen van mijn laatste boek Pure vegetarische recepten!

Puur eten

Puur eten wil zeggen dat je niet of nauwelijks kookt met producten die kant en klaar zijn en /of verpakt. Deze bevatten vaak veel additieven om bijvoorbeeld een product langer houdbaar te laten zijn. Ook suikers en zout zijn aanwezig om bepaalde etenswaren op smaak te maken. Hoe het ook kan laat ik zien in dit receptenboekje. Wat bijvoorbeeld kruiden en specerijen kunnen doen voor de smaaksensatie. Biologische groente direct vanuit de moestuin die zorgen voor een aardse beleving en tenslotte een aantal superfoods die een aanvulling kunnen zijn in het eetpatroon. Kortom een variatie aan unieke recepten die de moeite waarde zijn om te proberen!

Wat kun je verwachten?

Maar liefst 50 recepten staan in dit e-book. Ontbijt, lunch, diner, smoothies, sapjes, drankjes en gezonder zoet ideeën. De recepten zijn vegetarisch, koemelk-, tarwevrij en vrij van geraffineerde suikers en bovendien erg lekker!

Recepten zoals een sinaasappel dadel gember chiapudding, pastinaak worteltaart met salie, zwarte quinoa met zeekraal avocado en pijnboompitten, toffee’s, pruimenappel koek of een spinazie munt smoothie.

Heb je een tablet nodig voor dit eBook?

Je krijgt een PDF bestand van mijn eBook en dat kan je met elke PDF reader op je computer (of tablet) bekijken. Download een gratis Adobe PDF reader hier of de gratis Foxit PDF reader hier.

Bestel ‘m vandaag nog voor maar €9,95! Vul hieronder het bestelformulier in!

    Uw naam (verplicht)

    Uw emailadres (verplicht)

    Welk eBook wilt u bestellen? (verplicht)

    Uw bankrekeningnummer (optioneel)

    Opmerkingen