Natuurlijk Resi staat voor biologische voeding, vrij van geraffineerde suikers, koemelkvrij, tarwevrij en is vrij van additieven. De pure vorm van eten en drinken!

Naar aanleiding van de recepten die in de loop der jaren zijn ontstaan is het idee van dit boek onder andere ontstaan.

Het boek is verdeeld in een aantal onderwerpen waaronder ontbijt , drankjes en smoothies en gezonder zoet en ze zijn vegetarisch/ veganistisch, met rawfood invloeden.

'Van ontbijt tot dessert'_Page_01    'Van ontbijt tot dessert'_Page_16     'Van ontbijt tot dessert'_Page_36     'Van ontbijt tot dessert'_Page_50

De meeste recepten zijn makkelijk te maken, als je tenminste een staafmixer in je keuken hebt. Een blender en keukenmachine is ook erg handig voor een aantal ideeën in dit boek. Elk recept bevat een mooie kleurenfoto, een duidelijke instructie en een overzichtelijke ingrediëntenlijst.

Heel veel plezier met het maken van de recepten, geniet ervan en proef dat deze weg naar het gezondere pad niet saai hoeft te zijn, en vooral dat de smaken tien keer lekkerder zijn, en dat dit meer zal worden gewaardeerd door jezelf en je lichaam. Probeer het en je zult versteld staan.. Recepten om je vinger bij af te likken!

Heb je een tablet nodig voor dit eBook?

 

Je krijgt een PDF bestand van mijn eBook en dat kan je met elke PDF reader op je computer (of tablet) bekijken. Download een gratis Adobe PDF reader hier of de gratis Foxit PDF reader hier.

Bestel ‘m vandaag nog voor maar €9,95! Vul hieronder het bestelformulier in!

    Uw naam (verplicht)

    Uw emailadres (verplicht)

    Welk eBook wilt u bestellen? (verplicht)

    Uw bankrekeningnummer (optioneel)

    Opmerkingen