Monthly Archives: December 2014

Een overzicht van 2014

Ik kijk naar buiten, het is stil, er komt voorzichtig een zonnetje door de wolkenmassa die mij een verwarmend gevoel geeft.

Voor mij was 2014 een bijzonder jaar, afgewisseld met blijdschap en verdriet.

Het mooiste kado zou aan het eind van het jaar “overhandigd” worden, eindelijk zouden we na een periode van bijna 10 jaar verblijd worden met een kindje uit China. Dit heeft helaas niet zo mogen zijn door omstandigheden. We houden moed..

Er zijn er ook een aantal hoogtepunten wat ik nooit had verwacht te maken, zoals mijn eerste E- book dat uitgekomen is genaamd ‘ Van ontbijt tot dessert ‘. Het was een hele klus, maar wel een ontzettend leuke! Ik hoop dat er in het volgend jaar nog een boek mag komen, mischien wel eentje van papier (gerecycled natuurlijk).

Nog een aantal mooie ervaringen..

Een vakantie naar Ibiza, veel nieuwe mensen ontmoet, qualitity time met mijn man en liefste mensen om mij heen, verjaardagen van dierbaren, evenementen bijgewoond zoals het Rawfood festival, David Wolfe en Viva Las Vega’s, allen in Amsterdam, de workshops bij mij thuis, mooie jaargetijden, ons moestuintje dat veel fruit en groente gaf, de zon, hardlopen en de vrijheid voelen.

Het belangrijkste in het leven zijn de ervaringen die je maken tot de mens die je bent.

Wat het nieuwe jaar gaat brengen weet niemand, wel kun je zelf een aantal beslissingen en keuzes maken die je op persoonlijk vlak zeker kunnen helpen. Je gezondheid bijvoorbeeld, wil jij meer energie, gewicht verliezen, je jong blijven voelen? Met mij als foodcoach kunnen we samen kijken naar een eetplan wat geschikt is voor jou persoonlijk. Tevens zijn er inspirerende workshops waar je aan kunt deelnemen. Ik ben er voor je..

 

wintertuin    tuin winter

 

Een aantal recepten op dit blog heb ik op een rijtje gezet die veel bekeken ( en hopelijk ook geprobeerd ) zijn.

 

* Bloemkoolsoep met verse tijm

* Chocolade chia cashew pudding

* Aardbeien vanille & appel kaneel crumble

* Tomaten linzen soep met gember

* Gluten en zuivelvrije brownies

* Kruidige noten

* Courgetti met walnotenpesto en kiemen

* Gezonde ijsjes

* Cacao kersen smoothie

* Speculaas koekjes & kruidnoten

 

Ik wens ieder van jullie een heel mooi jaar toe met veel gezondheid, geluksmomenten, kracht, wijsheid en liefde voor elkaar toe!

Tot ziens in 2015!!